Microbizz standardmoduler

Med Microbizz basisløsningen har du alt, hvad du skal bruge for at kunne digitalisere og optimere dine arbejdsgange fra a til z, fra opstart til fakturering. Læs mere om de enkelte moduler på siden her.

Microbizz Basisløsningen

Alle Microbizz-brugere har basisløsningen som standard. Med basisløsningen har du en lang række funktioner til at optimere og digitalisere virksomhedens arbejdsgange fra a til z. 

Basisløsningen indeholder alle de moduler, du skal bruge til at håndtere den samlede arbejdsgang fra start til fakturering.

Derudover findes der en række tillægsmoduler til Microbizz, som du kan læse om her.

 

Præsentation af Basis-løsningen

Se videoen hvor Solutions Architect Giacomo Lindorff præsenterer Microbizz basis-løsningen og modulerne


microbizz

Basisløsning – Moduler

Microbizz basisløsningen består af en række moduler. 

Nedenfor kan du se en kort introduktion til hvert modulområde. Hvis du vil vide mere kan du downloade factsheets eller kontakte os her

Bruger Interface

Er du også overvældet af den daglige informationsmængde, der kommer fra et utal af kilder? Mangler du overblik over, hvad der er vigtigt? 

Microbizz giver dig mulighed for at tilpasse din startside til dine ønsker. Du kontrollerer indholdet, og du kan filtrere dine data fra relevante moduler, f.eks. opgaver, kunder, brugere, planlægning eller udstyr. Og helt uden kodning kan du præsentere relevante data som tekst eller grafer eller endda på et kort, så du kan se nøjagtig den information, der er relevant for dig.

Download factsheet

CRM & Brugere

Har du et godt overblik over kunder og aktiviteter?

CRM-modulet er hjertet i Microbizz. Her har du alle dine dataobjekter. Objekter kan være kunder, partnere eller endda bygninger eller byggepladser – eller enhver anden type objekt, som du vil koble dine aktiviteter og filer til.

På hvert objekt kan du tilføje informationer, aktiviteter og filer, dvs. opgaver, tid, personer, fakturaer, procedurer, formularer og meget mere.

Download factsheet

Planlægning

Bruger du meget tid på administrativt arbejde og opgaveplanlægning? Og bliver planer ofte forældede, kort tid efter de er lagt?

Med Microbizz basismodulerne – Brugere, Kalender, Arbejdsplaner og Planlægning – kan du basere din opgaveplanlægning på relevant data, få et klart overblik, og lave ændringer hurtigt og nemt med drag’n’drop funktionalitet.

Download factsheet

Opgaver

Mangler du en effektiv måde administrere opgaver på, så du kan øge produktivitet og kvalitet?

Med Microbizz kan du styre alle dine opgaver – både ad hoc og gentagne opgaver. Du kan vedhæfte alle opgaverelaterede informationer og dokumenter til opgaven, og gøre den tilgængelig for dit personale 24/7 via PC og app for at sikre deling af data i realtid og give overblik.
 

Download factsheet

Timer

Bruger du meget tid på at administrere timer?

At styre virksomheden og driften, at vide hvordan timer bruges, at sikre ressourcer bruges optimalt og at de rette ressourcer er tilgængelige til at løse forestående opgaver – det er alt sammen essentielt for at kunne optimere din effektivitet og rentabilitet. 

 
Download factsheet

Fakturering

Mangler du en tættere kobling mellem dine opgaver og fakturering?

Med Microbizz Faktureringsmodulet kan du sikre, at alle opgaver faktureres inkl. relevant information om f.eks. afvigelser og særlige krav. Hvis der laves ændringer efter ordren er afgivet, vil det fremgå af fakturaen, fordi alt er baseret på data i realtid. Det omfatter også eventuelle prisopdateringer, da Microbizz vil vise de seneste prisaftaler. 

Download factsheet

Rapportering

Vil du have let adgang til rapportering på dine aktiviteter i realtid?

Alle operationelle data lagres i Microbizz, og du kan trække rapporter efter behov, fra enhver enhed, 24/7. Du får et unikt værktøj, der giver indsigt, som hjælper dig med at træffe forretningskritiske beslutninger på baggrund af realtidsdata.

Download factsheet

Skemaer

Mangler du en nem måde at styre kvalitet og behandle opgaver på?

Med skema-funktionaliteten i Microbizz, får du et værktøj, der kan bruges til en lang række opgaver og processer: Du kan bl.a. lave kvalitets-skemaer, skemaer til registrering af afvigelser, alle former for spørgeskemaer, og skabeloner til at oprette f.eks. kunder og opgaver. 

Download factsheet

Kontakt os

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om Microbizz. Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk.

Kontaktinformation