Tilvalgsmoduler

Microbizz byder på en række tilvalgsmoduler inden for specifikke områder som udstyr, salg, kørsel m.m. Modulerne kan vælges til fra start eller senere hen – alt efter behov.

Microbizz tilvalgsmoduler

Du kan udvide Microbizz basisløsningen med en række af tilvalgsmoduler med helt dedikeret funktionalitet. 

Læs om de enkelte tilvalgsmoduler nedenfor. Eller kontakt os for mere information.

Få endnu mere værdi ud af din Microbizz løsning

Microbizz er bygget op af moduler – herunder en række tilvalgsmoduler, som kan vælges efter behov. Det gælder f.eks. udstyrsmodulet, som gør det muligt at få realtime data vedr. alt udstyr, værktøj, biler m.m. Eller Ekstranet-modulet, som gør det muligt for jer at synliggøre relevante data og dokumenter for jeres kunder.


Udstyr

Med udstyrsmodulet får I komplet overblik over alt udstyr, hvor det er geografisk, hvem der anvender det, hvornår det er ledigt. Dermed er det muligt at planlægge udstyr ift. opgaver samt at undgå dobbeltbookinger. Samtidig håndteres planlægning af service og reparationer helt automatisk. Det er muligt at knytte opgaver og alle typer af skemaer til udstyr.

Ekstranet

Med ekstranet-modulet kan dine kunder se og godkende opgaver og status på opgaver samt skemaer, inspektioner, afvigelser mm. I kan gøre alle data synlige for kunderne – herunder dokumenter. Kunderne kan ligeledes uploade dokumenter – f.eks. ordrer via en ordreformular, som så igangsætter opgaven i systemet.

Salg

Med salgsmodulet kan I håndtere alt vedr. tilbudsgivning, udfærdigelse af tilbud on site, opfølgning på tilbud mm. Samtidig kan I styre alt vedr. kundeaftaler og mødebooking – hurtigt og enkelt. I får komplet overblik over igangværende tilbudssager, status ift. budgetter mm. I kan køre kampagner – fra udtræk til udsendelse og opfølgning mm.

Projekt

Med Microbizz Projektmodulet kan du planlægge og styre både små og store projekter. Ved at integrere din projektplanlægning med opgavestyringen i Microbizz, opnår du et 24/7 realtime overblik og sikrer, at der er komplet sammenhæng mellem projektplanlægning og styring af opgaver.

Løn

Lønmodulet samler og forbereder Microbizz data til lønbehandling. Dataene kan være arbejdstid, tillæg, overtid m.m., og der kan laves forskellige beregninger afhængig af overenskomst og løntype. Det strømliner og automatiserer lønbehandlingen, så I sparer tid på manuelt, administrativt arbejde, undgår fejl og får mere overblik.

 

Ruteplanlægning

Ruteplanlægningsmodulet generer helt automatisk den bedste planlægning – baseret på opgavernes geografiske placering. Dermed skal I bruge mindre tid på planlægningen. Samtidig kan I skære spare både kørselstid og brændstof. Med ruteplanlægnings-modulet får I bedre overblik, øget produktivitet og en grønnere profil.

 

EDI

Såvel indgående som udgående fakturaer lægges automatisk korrekt i systemet – på rette sag. Det muliggør et altid 100% aktuelt overblik over sagsomkostninger og status i forhold til budget. Vareforbrug registreres på rette sag og bliver viderefaktureret på opgaven. Fakturaer kan sendes direkte fra Microbizz med de rette informationer og varelinier.

Connect

Med Microbizz Connect kan to Microbizz'er tale sammen. Det betyder, at I kan dele opgaver og data med andre Microbizz-brugere og dermed udvide hele jeres digitale opgaveflow til også at omfatte samarbejdspartnere og leverandører. Connect er hele fundamentet for fremtidens digitale community. 

 

Proces

Med procesmodulet kan I automatisere alle typer processer i virksomheden – lige fra kvalitetsprocesser til salgsprocesser, produktionsprocesser etc. På den måde sikrer I, at alle processer køres som de skal, I får det komplette overblik og opnår synergier på tværs af forretningsområder og funktioner i virksomheden.

 

Få inspiration direkte i indbakken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på produktnyheder, events m.m.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om Microbizz. Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk.

Kontaktinformation

 


Customer relationship management

Standardfunktioner

Hjertet i Microbizz er et CRM-system, som indeholder alle kunder og kundedata, historik, dokumenter, aktiviteter mm. Det betyder, at alle informationer er samlet på ét sted og medarbejderne har relevante informationer til rådighed på alle tidspunkter via PC, smartphone eller tablet.