Microbizz Platform & Arkitektur

Microbizz platformen

 

Framework

Microbizz er baseret på vores egenudviklede framework kaldet Platform4PHP, som er baseret på PHP og optimeret til sikkerhed og skalerbarhed. Applikationen kører på en MySQL database.  

Cloud-baseret

Microbizz er cloud-baseret. Brugere kan tilgå løsningen enten i web-versionen fra enhver browser eller via app'en, IoS og Android. App'en er også fuldt funktionsdygtig i tilfælde af manglende netværksadgang. 

Modul-opbygget

Microbizz er modulopbygget og består af en basis-løsning, som alle kunder har adgang til og dernæst en række tillægsmoduler. Det kan du læse mere om her på vores hjemmeside (LINK)

3. part apps

Standardapplikationen kan udvides med 3. part apps, som ligger oven på standardapplikationen og kommunikerer via det åbne API. Vi kalder det også for plugins.

Åbent API

Microbizz har et 100% åbent API. Med API'et er det muligt at integrere med eksterne applikationer samt at importere og eksportere data i realtid. API'et er baseret på JSON.

Integrationer

Microbizz tilbyder standard API integrationer til en række velkendte applikationer – såsom ERP systemer, som for eksempel Microsoft Dynamics, Business Central og e-conomic og en masse andre løsninger som Exchange til kalender og mail, BI & EDI løsninger, samt SMS-tjenester, GPS-tjenester og meget mere

Rapportering

Med Microbizz har du alle de data, du har brug for om din drift, og det er let at trække rapporter. Der er mere end 50 standardrapporter tilgængelige i systemet. Og du kan også lave dine egne brugerdefinerede rapporter. Data kan eksporteres som excel filer eller i csv-format, så der kan arbejdes videre med data, f.eks. i BI-værktøjer.

Sikkerhed

Microbizz bygger på et højt sikkerhedsniveau. Kommunikationen fra server til klienter er krypteret. Adgangen er firewallbeskyttet og der er løbende backup i vores servercenter.

GDPR

Vi overholder naturligvis alle gældende GDPR-regler og kan sikre nødvendig dokumentation.

Få vores ISAE 3402 Type 2 IT-erklæring

Ventu A/S, skaber og leverandør af Microbizz, har fået udarbejdet en ISAE 3402 Type 2 IT-erklæring om vores organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger i tilknytning til driften af Microbizz.

Erklæringen er udarbejdet af eksternt revisionsfirma. 

Hvis du er interesseret i at læse erklæringen, så skriv til os via linket herunder, og vi sender den til dig.

 

 

Modtag IT-erklæring

 

Hosting og driftssikkerhed

Driften udføres i samarbejde med en international hostingudbyder, der opererer fra datacentre over hele verden. Vores europæiske operation er hostet fra Frankfurt. Alle hostingcentre er ISO27001-certificerede. 

For Quality-Of-Service overvåger vi selv alle systemer og kan levere en statistisk tilgængelighed pr. kunde. 

Vi garanterer en 99,6% servicetilgængelighed, og vi opretholder pt. en servicetilgængelighed, der er bedre end 99,9%.

Integrationer

Microbizz tilbyder standard API integrationer til en række velkendte applikationer – såsom ERP systemer, som for eksempel Microsoft Dynamics, Business Central og e-conomic og en masse andre løsninger som Exchange til kalender og mail, BI & EDI løsninger, samt SMS-tjenester, GPS-tjenester og meget mere.

Åbent API

Udvid Microbizz med 3 parts software

Standardapplikationen kan udvides med 3 part apps
3 part løsningerne ligger oven på standardapplikationen og kommunikerer direkte via API'et – vi kalder det et plugin
Microbizz opdateres flere gange om året med systemudgivelser, hvilket lancerer ny funktionalitet
Dette gøres uden at påvirke plugin-laget og 3. part apps

Kontakt os

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om Microbizz. Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk.

Kontaktinformation